Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Storvreta
STO

Kristofer Widlundh ”Vet precis hur han tänker”

1 november 2018 09:25
Herr

I bussen ner till Växjö får Storvretas assisterande tränare Kristofer Widlundh, med backrund i Vipers, analysera läget inför matchen.


På väg mot Växjö, hur går tankarna?
─ Det kommer bli en tuff match ikväll. Det är en lång bortaresa så det gäller att förbereda sig på bästa möjliga sätt rent mentalt, säger Kristofer Widlundh.

Senast ni möttes blev det en rejäl målfest. Kan vi förvänta oss något liknande ikväll?
─ Ja, det är mycket möjligt. Jag menar båda lagen spelar på och spelar en offensiv innebandy och bjuder till så det kommer nog bli en offensiv tillställning och en ganska hård tillställning.

Hur bra koll har du på Växjös tränare Niklas Nordén?
─ Jättebra koll! Jag vet precis hur han tänker och vilka kallingar han har och vad han gör på fritiden så jag har stenkoll på han.

Vad tror du kommer krävas för att få med sig tre poäng från Växjö?
─ Kyla! Framför allt kyla, det är ett lag som vill retas och få till den här lilla gruffiga innebandyn och då gäller det att vi är kyliga och spelar på och är tålmodiga i vårt spel. Är vi det så kommer vi komma därifrån med tre poäng, säger Kristofer Widlundh

Finns det några spelare du tror kliver fram idag?
─ Jag förväntar mig att alla ska kliva fram som vanligt! Det var kul att få se Viktor Klintsten förra matchen och kommer få se han idag också och hoppas han fortsätter på den inslagna vägen. Tobias Gustafsson är tillbaka, vilket ska bli jättekul att få se. Han är nog spelsugen efter ett par dagar nu ledigt. Men egentligen alla spelare någonstans som ska kunna gå in och ta för sig mer. Valdemar Ahlroth framför allt som kommer ”hem” till Småland och då får han verkligen en morot att bevisa att han är en spelare att räkna med i framtiden.

Matchen mot Växjö Vipers drar igång 18:30 ikväll i Fortnox Arena och på SSLplay! Nästa hemmamatch är nu på söndag 17:00 mot Jönköpings IK.