Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Helsingborg
FCH

Växjö vill fortsätta sin målexplosion

28 september 2018 15:00
Matchguide

Växjö har öppnat SSL oerhört starkt och har fullkomligen sprutat in mål i säsongsupptakten. Nu går man för tredje raka segern när man gästas av Helsingborg. Ett Helsingborg som fortsatt står utan seger.


Matchen:

Växjö - Helsingborg

Söndag 17:45 Fortnox Arena

Formen:

Växjö: V, V

Helsingborg: F, F

Rubrikerna:

– Växjös offensiv är inget man kan skratta bort som motståndare. Laget har bara spelat två matcher men har fullkomligen öst in mål. 9-1 mot Linköping i premiären följdes upp senast med nio nya mål framåt i bortasegern mot Kalmarsund med 5-9.

– André Andersson fortsätter att leverera. Efter att ha bjudit på ett hattrick i premiären, följde han upp det senast med nya poäng har nu fina sex poäng på sitt personliga konto efter två spelade matcher.

– Helsingborg har fått en tuff start på SSL. Visserligen har lagets två inledande matcher varit jämna, men likväl har det slutat med förlust. 4-6 mot Höllviken och 3-4 efter förlängning mot Jönköping.

– En spelare som dock har fått upp farten och som Växjö måste se upp med är Andreas Lindholm. Han har redan bjudit på fem målgivande passningar för sitt Helsingborg och för Växjös del gäller det att inte ge spelgeniet för stora ytor.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Växjö-Helsingborg via SSL Play.