Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Hemma
Växjö
VÄX
Borta
Falun
FAL

Rivalernas nya rond - Växjö mot Faluns anfallsarmada

23 februari 2018 15:00
Matchguide

För andra gången den här säsongen ska de göra upp - Växjö och Falun. Förra vårens finalister möts igen och Växjö jagar revansch, samtidigt som Faluns anfallsvapen är slipade.


Växjö - Falun

Söndag 16:30 Fortnox Arena

Fem senaste Växjö: F, V, V, V, F

Fem senaste Falun: V, V, V, F, V

Fortnox Arena tystades ordentligt när Storvreta kom på besök. Förra helgens fight i hemmaborgen blev en dyster stund för Växjö, som krossades totalt. När slutsignalen gick hade serieledande Storvreta sprungit ifrån till 2-9 och lämnat Växjö med ett smärtsamt nederlag.

Förlusten var samtidigt den första på fyra matcher och Växjö har visat fin form. Detsamma gäller Falun, som har en segerrad på tre matcher och som fortsatte att ösa in mål senast. Nykomlingen JIK slogs då tillbaka med 8-6 på hemmabanan, en match som var spännande ända in i slutskedet. Alexander Hallén punkterade till sist i öppen målbur och Falun tog tre viktiga poäng.

Just tre var siffran även för Alexander Galante Carlström. Den självskrivne målkungen noterade ett hattrick i vinsten och tillsammans med namn som Omar Aldeeb, Rasmus Enström och Jonas Adriansson driver Galante en fruktad offensiv hos Falun. Den offensiven är det nu läge för Växjö att stoppa. Duon gjorde som bekant upp i 2017 års SM-final med Falun som vinnare - och Dalalaget segrade dessutom med 7-4 i höstens möte.

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Falun-Växjö via SSL Play.