Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Växjö Vipers söker verksamhetschef

19 juni 2023 11:00
jobb

Nu söker vi en verksamhetschef som får en central roll i föreningens fortsatta utveckling.


Växjö Vipers är en av Sveriges ledande innebandyföreningar. Har en verksamhet med tjejer och killar, damer och herrar, samt egen arena med fantastiska möjligheter.

Nu söker vi en verksamhetschef som får en central roll i föreningens fortsatta utveckling. I jobbet ingår att vara ansvarig för och leda marknads- och försäljningsarbetet kopplat till sponsorer och arrangemang. Du kommer också jobba med föreningsutveckling och vara personalansvarig för övrig personal.

Den verksamhetschef vi söker måste gilla marknadsföring och försäljning, och ska vara tydligt strukturerad i sitt arbete, ha en hög ambitionsnivå och ska gilla att jobba i team och leda medmänniskor mot uppsatta mål och resultat. Är en merit om du har föreningsbakgrund av något slag men inget krav att du har varit verksam inom just innebandy.

Känner du att det här skulle passa dig och ditt intresse är att vara med och utveckla en sport och förening på stark frammarsch, så ska du lämna in din ansökan senast den 2 juli genom att mejla den till [email protected]. Märk ansökan med Verksamhetschef.

Upplysning om tjänsten lämnas av ordförande för Växjö IBK U Fredric Fagerberg tel. 070-82 93 899.