Seger med 6-2 i semifinal nr 4

17 april 2024 08:41

Vipers kunde äntligen få till det och vinna de fjärde semifinalen mot Storvreta

Vipers kunde äntligen få till det och vinna de fjärde semifinalen mot Storvreta. Efter att ha haft ledningen de senaste matcherna och varit de bättre laget sett över hela matcherna men förlorat så var det en skön känsla då Vipers kunde få utdelning på tisdagskvällen. Hemmalaget gick ifrån till 2-0 genom mål av Alexander Hallén och Marcus Ekengren. Den sistnämnde kunde också göra mål på (zorro)straff efter 17.27 och Vipers hade 3-0 inför den andra perioden.

Redan efter 1.15 ska Storvreta reducera till 3-1. André Andersson kan utöka ledningen till 4-2 efter 6.42. Tre minuter senare gör bortalaget 4-2.

Storvreta satsar allt framåt i den sista perioden men Vipers spelar strålande i försvaret. I slutminuterna kan Philip Fox och Anton Kidell göra varsitt mål i tom målbur och Vipers vinner med 6-2.