18 Apr 1 match

Vinst mot AIK med 4-3

28 oktober 2023 19:04

Vipers tog emot AIK i Fortnox på lördagskvällen och det blev en mycket jämn match

Det blev en ganska jämna första periode mellan Vipers och AIK. det var inte många jätteheta chanser för något av lagen och inget vidare tempo. Vipers kunde ta ledningen med 1-0 genom Victor Hansson efter exakt tio minuter. det blev också det enda målet i perioden.

AIK fick en smakstart av den andra perioden och lvitterar till 1-1 efter lite mer än en minut. AIK får ett mål bortdömt på grund av hög klubba som träffar Niklas Ramirez i ansiktet. På det efterföljande powerplayet kan Jesper Sankell göra 2-1, tid 17.05.

Precis som i den andra perioden ska bortalaget göra ett tidigt mål i den tredje. 8.55 in i perioden tar man också ledningen med 2-3. Vipers jagar en kvittering och den kommer 13.41 då Ludvig Öberg gör 3-3. Med varsin spelare utvisad kan Samuel Folkesson/Algman avgöra efter 17.32 och Vipers vinner matchen med 4-3.