18 Apr 1 match

Förlust mot Mullsjö med 4-3

21 mars 2019 19:40

Det blev förlust i den första kvartsfinalen borta mot Mullsjö

Det blev en intensiv första period med högt tempo när Mullsjö tog emot Vipers i första kvartsfinalen. Mullsjö var laget med mest boll i första perioden och skapade många heta chanser men Viktor Kastengren i målet var mycket bra. Vipers skulle vara ofina att ta ledninge genom mål av Karl-Johan Ahlroth på en fin passning av Christopher Holmér efter 4:53. Mullsjö kunde sedan kvittera efter 15:30 till 1-1 vilket stod sig perioden ut.

Mullsjö fortsatte att skapa flest chanser i inledningen av andra perioden. man kunde också göra både 2-1 och 3-1 under de första nio minuterna. Mullsjö fick matchen precis dit man ville och kunde sätta 4-1 efter dryga femton minuter.

Vipers spelade upp sig i den tredje perioden och pressade hemmalaget. Efter 45:08 reducerade Manuel Engel till 4-2 och efter 50:42 satte Karl-Johan Ahlroth sitt andra mål för kvällen till 4-3. Närmare än så kom inte Vipers och Mullsjö kunde vinna den första kvartsfinalen i bäst av sju matcher.