18 Apr 1 match

Tung förlust hemma mot Storvreta

17 februari 2018 17:16
Herr SSL

Det blev en tung förlust på lördags eftermiddagen i Fortnox Arena då man förlorade mot Storvreta med hela 2-9.

Storvreta visade varför de leder serien. Storvreta tog ledningen i första perioden och gjorde två snabba mål i Fortnox arena. Jesper Sankell reducerade då han sköt, men då bollen gick via en Storvretaspelare klassades skottet som självmål. Innan perioden var över tog bortalaget tillbaka tvåmålsledningen och hade 1-3 i för andra perioden

Efter pausvilan gjorde tidigare Vipersspelaren Valdemar Ahlroth ett Storvretamål som dömdes bort. Trots det blev det en tuff period för Vipers som inte lyckades göra något mål mot bortalagets tre stycken. Inför tredje perioden var ställningen 1-6.

När Storvreta gjorde 1-7 i sista aperioden plockades Vipers målvakt ut och in i den tomma kassen rullade sedan 1-8. 17 minuter in gjorde Växjös Johan Roos 2-8, men glädjen blev kortvarig och matchen slutade 2-9 efter ytterligare ett Storvretamål.