Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

I augusti tillträder Albin Sköld som ny verksamhetschef

16 augusti 2023 16:00

Med sin erfarenhet av marknadsföring och försäljning, synen på hur en idrottsverksamhet skall bedrivas och hans hjärta för innebandy så är vi väldigt nöjda med att få in Albin på den här rollen.


Albin har efter 6 år som fastighetsmäklare valt att anta utmaningen att ta Växjö Vipers in i framtiden. Som bakgrund har också Albin en aktiv karriär inom innebandyn, framför allt i Vetlanda IBK, där han till viss del också varit engagerad i klubben.

Vår nuvarande verksamhetschef Mathias Jordevik valde innan semestern att säga upp sin anställning efter 2 år i klubben. Mathias började i Vipers 2021, mitt under pandemin, då han tog över efter dåvarande klubbchefen Stefan Angeskog. Mathias har under sina år gjort ett fantastiskt jobb i en tid då vår omvärld sett riktigt annorlunda ut och en byggnation av skola och bostadsfastighet har pågått i anslutning till Fortnox Arena.

Nu blir det vår nya verksamhetschef Albin Skölds uppgift att fortsätta och utveckla Växjö Vipers med alla de möjligheter som finns i föreningen, Fortnox Arena och Arenastaden. Med sin erfarenhet av marknadsföring och försäljning, synen på hur en idrottsverksamhet skall bedrivas och hans hjärta för innebandy så är vi väldigt nöjda med att få in Albin på den här rollen. Vi säger grattis Albin till den nya tjänsten!

Albin, vad ser du mest fram emot?

Det är väldigt spännande tider inom Växjö Vipers nu när byggnationen av kansli, skola och restaurang står klart och vilka förutsättningar det öppnar upp för hela verksamheten. Att jag som har spelat och följt innebandy i över 25 år får chansen att arbeta med det på heltid lockar väldigt mycket. Jag kommer så fort som möjligt sätta mig in i föreningens organisation och lära känna alla duktiga medarbetare, ledare och alla fantastiska personer som hjälper klubben ideellt.

Vi har spännande tider framför oss med nya tränare både på herrsidan, damsidan samt satsningarna som gjorts på våra akademier och ungdomslag.