Vipers vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen

25 oktober 2023 21:24

Vi är vidare i Svenska Cupen efter seger även i den andra matchen mot Helsingborg. Vi vinner med 8-1 och håller nollan i 119 minuter och femton sekunder i de båda matcherna(10-0, 8-1).

Det blev en komfortabel seger också i den andra matchen mot Helsingborg i cupen. Vipers ryckte till sig en 4-0 ledning i första perioden och åttondelsfinalen var i princip avgjord. Vipers mål gjordes av Markus Ekengren, Emil Nyh, Jesper Sankell och Samuel Folkesson/Algman.

Vipers fortsatte målskyttet i den andra perioden. Samuel Folkesson/Algman och Emil Nyh gör varsitt mål och det står 6-0 inför den tredje perioden.

I den sista perioden gör Felix Göthberg och Erik Bersbo 7-0 och 8-0. Helsingborg ska få in ett tröstmål i sista minuten efter att Vipers hållit nollan i 119 minuter och 15 sekunder. vinst med 8-1.