Vipers körde över Karlstad

8 oktober 2023 17:00

Vipers kunde ta en klar seger mot Karlstad på söndagseftermiddagen hemma i Fortnox Arena

Vipers gör en stark första period hemma mot nykomlingen Karlstad. Man tar hem perioden med 4-0 tack vara ett högre tempo och en mycket bra Viktor Kastengren i målet. Andre´ Andersson gör 1-0 i den sjätte minuten och bara 43 sekunder senare sätter Felix Götheberg 2-0. Felix Göthberg gör 3-0 efter 14.32 och två minuter senare gör även André Andersson sitt andra mål till ledning med 4-0 för Vipers.

Den andra perioden blev mycket jämnare. Karlstad reducerade till 4-1 efter drygt sex minuter. Det skulle sedan dröja till 17.06 då Samuel Folkesson/Algman kunde göra 5-1 till Vipers i powerplay.

Vipers var det starkare laget i den tredje perioden och körde över gästerna. Samuel Folkesson/Algman gör 6-1 efter 6.08. Karlstad kan minuten senare göra 6-2 men det var Vipers som skulle ösa in målen. Alexander Hallén, Oscar Johansson och Ludwig Persson gör varsitt mål innan Karlstad kan göra ett tröstmål med ett par minuter kvar av matchen. Vipers vinner till slut med 9-3.