Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Inför Vipers-Linköping

20 januari 2019 13:15

Idag kommer Linköping på besök hos ett revanschsuget Vipers i Fortnox Arena.


Vipers kommer med två raka förluster och har inte fått till spelet. I Linköping väntar en tuff motståndare och det brukar bli fysiska matcher. Båda lagen har vunnit varsin match mot varandra den här säsongen.

– Vi har inte spelat bra. Vi har faktiskt gjort riktigt dåliga prestationer. Det positiva är att vi har tagit fem poäng på de här fyra matcherna, för det hade likaväl kunnat vara noll, säger Johan Roos till Smålandsposten och fortsätter:

– Gruppen är lite naggad i kanten. Efter matchen mot Jönköping har vi lagt mycket tid på att snacka ihop oss. Jag tror det handlar mycket om den mentala biten.

– Kollar vi på hur vi har spelat har det gått mycket upp och ner över hela säsongen. När det går bra spelar vi väldigt fin och bra innebandy, medan när det går emot oss har vi inte gått tillbaka och spelat enklare för att få poängen. I bland måste man bara tillbaka till grunderna. Det kan jag tycka att vi inte har gjort lika mycket den här säsongen som tidigare. Vi har inte tagit de här fula vinsterna, säger Johan Roos till Smp.

Matchstart kl 16.30 i Fortnox Arena