Söndag
20 Jan 1 match
Lördag
26 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Lördag
09 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Torsdag
28 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Torsdag
21 Mar 1 match
Idag 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match

Niklas Nordén inför Storvreta och Falun- "Vi är toktaggade! De är arga"

1 november 2018 11:00

Niklas Nordén inför Storvreta och Falun. Läget i laget och den intensiva perioden med matcher. "-Vi är toktaggade! De är arga"


Hej,

En intensiv period nu för er. Hur ser du på senaste matchen bort mot Dalen?

-Vi gör en bra match. Vi skapar tillräckligt med målchanser för att vinna den matchen. Det var helt klart ett steg framåt jämfört med matchen mot Jönköping.

Hur ser upplägget ut med täta matcher och dessutom en lång resa till Umeå i benen?

-Vi hinner inte träna så intensivt mellan matcherna. Det är sju matcher på tre och en halv vecka. Vi får jobba med kost och återhämtning, vila. Det är tufft för de spelare som har jobb vid sidan. Det är inte ett optimalt upplägg för spelarna. De sätts i en risk med tanke på den korta återhämtningstiden. De som lägger spelsystemet verkar inte förstå detta så väl.

Hur lyckas ni håll tempot och motovationen uppe?

-Vårt nya spelsystem bidrar till att hålla motovationen uppe för spelarna. De är ute och ”leker” innebandy och står inte och väntar på bollen. De uppskattar det spelsättet.

Hur är läget i laget?

-Vi är inte hundra på vilka som spelar eller ej och har frågetecken för Ramirez, Jonsson, Jansson, Bergfors och Granberg….många backar.

Storvreta ut först ikväll, tankar?

-Det kommer att bli en högintensiv match med mycket närkampspel. Jag tror att de vill visa att de är bättre än de visat upp hittills. De vill vinna ett stort mandat både i gruppen och kring den nivån de tänker sig att de ska vara på. Vi är toktaggade och anser vi är värda mer en poäng efter matchen mot Dalen!

-Det är en skitrolig vecka med serieledarna Dalen och sedan guldfavoriterna Storvreta och Falun på hemmaplan!

-Just mot Storvreta ska vi dra upp tempot för det gör de inte av sig själva. De ska få röra på benen! De är glada att backa ner och försvara sitt mål i många lägen.

Hur ser du på matchen mot Falun på söndag?

-Det är en helt annorlunda match än mot Storvreta och jag har inte hunnit tänka så mycket på den ännu. De känns arga! De förlorade mot Helsingborg och på övertid mot Jönköping. Det var tydligt hur besvikna. Falun står för en annan typ av offensiv och kreativitet och vill bjuda upp till bra tempo.

-Med Dalenmatchen inräknad så är det alla tre helt skilda lag med olika spelsätt.Vi vill spela vårt spelsätt och få det att fungera mot de bästa lagen i SSL. Det kommer att bli heta känslor mot Falun som alltid., förhoppningsvis. Vi tror på att det blir mycket publik både på torsdag och söndag.