Vipers vinnare i den fjärde kvartsfinalen

29 mars 2024 09:13

På skärtorsdagen kunde Vipers bortabesegra Kalmarsund på ett övertygande sätt

På skärtorsdagen kunde Vipers bortabesegra Kalmarsund på ett övertygande sätt men det var hemmalaget som tog ledningen med 1-0 efter 15.27. Alexander Hallén kunde kvitter för Vipers till 1-1 två och en halv minut senare och resultatet stod sig perioden ut. Viktor Kastengren fick lämna planen skadad i den sextonde minuten och in kom 19-årige Sebastian Johansson och vilken match han skulle göra!

Vipers tar ledningen med 2-1 genom Manuel Maurer efter 1.34 in i den andra perioden. Det dröjer sedan tills 14.35 när nästa mål kommer via Samuel Folkesson-Algman och Vipers leder med 3-1. Vipers rycker nu till 6-1 innan perioden är över, målskyttarna är Philip Fox, Marcus Ekengren och Ocar Johansson.

Kalmarsund får en straff efter sex minuter som Kim Nilsson lägger och som Sebastian Johansson räddar. Senare gör Emil Nyh 7-1 och Manuel Maurer sätter 8-1 i tom målbur i slutet av matchen vilket blir slutresultatet.