Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Niklas Nordén tilldelas Växjös hederspris!

19 december 2017 20:10

Stort grattis till Niklas Nordén som idag tilldelades Växjö kommuns hedersbelöning av särskilda skäl 2017 i samband med årets sista kommunfullmäktigemöte i Utvandrarnas hus.


Stort grattis Niklas Nordén som idag tilldelades Växjö kommuns hedersbelöning av särskilda skäl 2017 i samband med årets sista kommunfullmäktigemöte i Utvandrarnas hus. Belöningen tilldelas någon som gjort Växjö känt utanför kommunens gränser och motiveringen löd:

"Niklas Nordén representerar ”det nya ledarskapet” med nyckelbegrepp som att bygga, att tro och att våga, och har på ett passionerat och framgångsrikt sätt som huvudtränare för Växjö Vipers SSL-lag fått unga talangfulla spelare att blomma och tillsammans med de redan rutinerade spelarna byggt ett lag som denna säsong för första gången i klubbens historia tog sig hela vägen till SM-final i Globen, och detta efter endast fyra säsonger i Svenska Superligan SSL.

Dessa framgångar har på ett mycket positivt sätt stärkt Växjös plats på idrotts- och framförallt på innebandykartan, men har också tjänat som inspiration och motivation till barn och ungdomar i breddverksamheten.

Niklas Nordén har dessutom visat att han och laget fortsatt är att räkna med bland Sveriges innebandyelit och att kampen mot SM-guld går vidare."