Vipers förlorar borta mot Nykvarn med 4-5

1 oktober 2023 18:14

Vipers fick inte alls till spelet borta mot Nykvarn och inkasserar sin första förlust

Vipers spelade borta mot nykomlingen Nykvarn, ett lag med flera för detta Vipersspelar. Hemmalaget kom in i matchen med två förluster ovh Vipers två vinster med det var Nykvarn som var klart bästa i de två första perioderna. Man tar ledningen med 1-0 efter 8.21. Vipers luckas kvittera till 1-1 i sista ,inuten av perioden genom Manuel Maurer på en kontring.

I den andra perioden håller hemmalaget tätt och är dessutom effektivast framåt och kan göra 2-1 och 3-1. Vipers ser lite loja och har inte den fart och aggressivitet som behövs.

I tredje perioden jagar Vipers Nykvarns ledning. Ludwig Persson reducerar till 3-2 efter 6.21. Några minuter senare gör Nykvarn 4-2. 11.09 in i perioden sätter Marcus Ekengren 4-3 men Nykvarns utökar ledningen igen ett par minuter senare till 5-3. Vipers Alexander Hallén reducerar til 5-4 efter 13.55 men närmare än så kommer man inte och Nykvarn vinner matchen.