Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Niklas Nordén- Jag kommer knappt att synas och höras i år!

17 september 2018 14:36

Intervju med Niklas Nordén inför SSL-premiären mot Linköping på onsdag


Premiär på onsdag, hur känns det?

Det känns jättebra och extremt kul att få börja tävla på riktigt. När det är nerver och publik så blir det extra spännande att testa det vi har jobbat med under försäsongen. Vi går in med bra självförtroende efter träningsmatcherna. Det ser också ut att bli mycket folk på onsdag sett till biljettförsäljningen hittills.

Nu har du Johan Schönbeck vid din sida som tränare, får han ta den lugna rollen?

Det ska bli kul att få köra ihop med Schönbeck, han kommer rita sönder motståndarna! Jag kommer knappt att synas och höras i år och kommer ta den lugna rollen jämfört med Johan som är mer hetsig (skratt)!

Linköping hemma i premiären, tankar inför den?

De har gått plus på försäsongen och rankas som största utmanaren till Storvreta och Falun om guldet. De har fått in två toppspelare och målgörare i Simon Palmén och Max Wahlgren. De känns bättre i år än förra året men det hoppas jag att vi också gör. Nu känns det inte som revansch för slutspelet förra året utan slutspel är slutspel och vi ska in i serietänket.

Hur ser det ut inför matchen i laget?

Det är alltid tuffa kamper mot Linköping men vi ska visa att vi är tuffare och starkare, vi har tränat bättre och längre tid, vi började redan innan de var utslagna ur slutspelet förra säsongen. Vi ska inte slå av på taktpinnen mot dem och det är tanken med vårt nya sätt att spela. Det blir en rolig fight! När de gäller läget i laget, saknar vi just nu Samuel Folkesson-Algman och Eddie Granberg annars är vi fulltaliga.

Tre nya spelare att hålla ett extra öga på med, något om dem?

Manuel Maurer vår nya Schweizare, kreativ kille med bra självförtroende. Han har gett oss ett nytt sätt att göra mål på och sno bollar. Han inledde sin första match med oss med att sätta nytt rekord för stulna bollar.

Tobias Bergfors, snabb avig och målfarlig spelare. Här är det mycket fötter. Han är positionssäker. Han kommer att göra mål och känns spännande.

Viktor Kastengren, målvakt med otroligt stor spelförståelse. En riktig innebandynörd, kan alla målvakter ner till div 3! Gillar att utvärdera. Otroligt kompetent och jätteduktig målvakt. Blir spännande och se vem som står i matcherna, han eller Edin Omanovic.

/Ola Agermark