Vipers studsade tillbaka i den andra kvartsfinalen

23 mars 2024 21:29

Vipers studsade tillbaka i den andra kvartsfinalen och kunde vinna med 10-6

Vipers fick rejäl utdelning i den andra kvartsfinalen borta mot Kalmarsund jämfört med den första kvartsfinalen. Trots ett tidigt underläge i matchen med 0-2 kunde man vår ikapp och förbi till 3-2 genom mål av Jesper Sankell, André Andersson och Philip Fox. Hemmalaget kunde kvittera till 3-3 efter 10.55. Samuel Folkesson-Algman gav sedan Vipers ledningen med 4-3 i slutminuten av första perioden.

4.55 in i den andra perioden gör Samuel Folkesson-Algman 5-3. Kalmarsund reducerar till 5-4. I den nittonde minuten kan Philip Fox göra sitt andra mål för kvällen och det står 6-4 till Vipers inför den sista perioden.

Det tar bara trettiofem sekunder för Jesper Sankell att göra 7-4 i den tredje perioden. Hemmalaget kan reducerar till 7-5. Vipers Jesper Sankell, André Andersson och Manuel Maurer gör sedan varist mål och man leder med 10-5. Kalmarsund ska får in ett tröstmål och Vipers vinner till slut med 10-6.