Torsdag
07 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match
Lördag
20 Apr 1 match
Måndag
22 Apr 1 match

NIU Innebandy Växjö Fria Gymnasium

Växjö Fria Gymnasium ger dig möjlighet att satsa på innebandy samtidigt som du får en gymnasieutbildning.

NIU - Innebandy på Växjö Fria Gymnasium utgår från dig och dina förutsättningar. Som elev ska du få bästa möjliga chans att utvecklas från din nuvarande nivå till nationell elit. Har du viljan – har vi verktygen att hjälpa dig i din satsning mot att bli en bättre innebandyspelare. Tre förmiddagar i veckan ägnas åt innebandyträning. Denna består i huvudsak av individuell-, taktisk-, teknisk-, teoretisk- och fysisk träning. All innebandyträning bedrivs i Fortnox Arena och ansvariga tränare är Christoffer Tiderman, Hugo Suurna och Klas Skoglund-Wikeling.

Kurser på NIU 400p

Tränings- och tävlingslära 1

Idrottsspecialisering 1-3

Ansökan och antagning

De sökande som anses ha bäst förutsättningar att tillgodogöra sig utbildningen tas in. Du måste även bli antagen på ett gymnasieprogram på skolan för att få din plats. Uttagningarna sker i Fortnox Arena under vintern innan aktuell skolstart, i regel i december och januari

Antagning till NIU – innebandy kräver både antagning till ett gymnasieprogram och en idrottsmässig antagning baserad på en uttagning samt dina idrottsmeriter.

Ansökan till NIU  görs via Svenska Innebandyförbundet på www.innebandy.se, i regel senast 1 december året innan (se aktuellt datum på innebvandy.se)

Har du frågor? Så får du gärna kontakta [email protected].