Fredag
26 Mar 2 matcher
Söndag
28 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Söndag
19 Sep 2 matcher
Lördag
25 Sep 1 match
Söndag
26 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 2 matcher
Lördag
30 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Tisdag
09 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Onsdag
24 Nov 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Hemma
Pixbo
PIBF
Borta
Växjö
VÄX Dam

"Tiderman" om klubben, laget och kommande match

23 september 2021 13:00

Christoffer Tiderman Björksund kom från ett uppdrag som tränare för Hovshagas herrlag i div 1, till Vipers damlag inför denna säsong.


Nu har du väl kommit in i jobbet som en av tränarna i damlaget. Dina intryck av spelarna, av truppen, av klubben så här långt?

Är väldigt nöjd med starten, har välkomnats med öppna armar av alla tre parter. En stor förening med en familjär känsla. Spelarna imponera med sin professionella inställning till träning.

Vilka styrkor kan du se? Var ser du att du kan göra mest nytta för att utveckla truppen och klubben?

Vi har en stark grund att stå på, där vår defensiv lyser klarast just nu. Är vi påkopplade kommer vi vara svåra att bryta igenom för motståndarlagen. När det gäller laget så handlar det mycket om att spetsa detaljer i vårt spel i båda riktningarna, hur vi kan skära försvarslinjer på ett bättre sätt bland annat. På individnivå jobbar vi mycket med små detaljer för att utveckla individen utifrån sin roll.

Vi har ju ett ganska bra juniorlag och många duktiga unga spelare. Hur är din bild av återväxten i klubben?

Tycker föreningen har ett väldigt bra juniorlag, det känns väldigt bra att Jakob Ericsson finns där som huvudansvarig. Det säkerställer en bra utbildning för spelarna! Vi har idag ett nära samarbete där 3-5 spelare är uppe och kör med A-laget varje vecka, det som känns extra roligt är att det finns en stor bredd i juniorlaget med flera väldigt duktiga spelare.

Vad tyckte du om den första matchen, den som vi vann mot Lindås med 2-1?

En klassisk premiärmatch, ganska krampaktigt spel och mycket kamp. Känns skönt att börja med en tre poängare direkt, i spelet finns det mer att ta av framöver.

På söndag är det dags för bortamatch mot Pixbo Wallenstam. Hur är läget i truppen inför den? Vad förväntar du dig och vad hoppas du på i den matchen?

Vi har en härlig stämning i truppen vilket känns härligt, utöver detta har vi tre spelare på skadelistan inför söndag. Alltid svårt att spela mot ett andralag, det kan skilja ganska rejält i vad man får möta för spelare för dagen. Vi förväntar oss ett ungt och bollskickligt lag som bjuder upp till en fartfylld innebandy.