Lördag
08 Feb 2 matcher
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 2 matcher
Hemma
Höllviken
HÖL
Borta
Växjö
VÄX

Skyttekungen glödhet - Höllviken plockade tredje raka

9 februari 2019 20:30
SSL Herr

Pontus Karlson Martell är tillbaka i högform. I Ringsted Sportcenter klev skyttekungen fram i slutperioden, sänkte Växjö med dubbla mål och såg till att ge Höllviken sin tredje raka seger.


Resultatet:

Höllviken - Växjö 7-5 (1-3, 2-0, 4-2)

Mål Höllviken: Pontus Karlson Martell 2, Linus Bergström 2, Christoffer Andersson 2, Johannes Wilhelmsson

Mål Växjö: Manuel Maurer 2, Johan Roos, André Andersson, Manuel Engel

Rubrikerna:

– Stärkta av den senaste veckans dubbla segrar gick Höllviken och tog en tidig ledning mot Växjö genom Linus Bergström. Därifrån gick det dock snabbt utför och smålänningarna utjämnade, vände och gick ifrån. Manuel Maurer och Manuel Engel ordnade 1-3 innan periodvilan.

– Höllviken bet tillbaka i andra och hämtade upp via mål av de pålitliga poängspelarna Johannes Wilhelmsson och Christoffer Andersson.

– I tredje stod sedan matchen och vägde vid ställningen 4-4. Då klev Pontus Karlson Martell fram som den matchvinnande faktorn med två mål, det sista i slutsekunderna till segersiffrorna 7-5. Måltjuven är igång igen efter en tung tid och detta var tredje matchen i rad med nätrassel.

– Just tre matcher är antalet vinster som Höllviken har i sträck. Skånelaget har skapat sig ordentligt med luft ned till nedflyttningsplats och är på god väg mot nytt SSL-kontrakt.