Vipers dominerade i Fyrishov

17 februari 2021 19:27

Vipers tog en säker seger då man bortaslog Sirius med 7-1 på onsdagskvällen.

Vipers fick en bra start borta mot Sirius, ett lag man haft svårt för genom åren inte minst på bortaplan. Vipers tog ledningen redan efter 1.17 genom mål av Lucas Rigogiannis snyggt framstpelad av tvillingbrorsan Kevin Rigogiannis. Sirius spelade lågt försvar och gick på kontringar med edin omanovic stod ivägen för de få heta chanser hemmalaget skapade. Istället skulle Vipers kunna göra 2-0 efter 12.27 signerat Tommy Bolin och efter 16.11 stänker Ludvig Öberg in sitt första mål i SSL till 3-0 för Vipers.

Vipers gör en lika stark andra period som den första och släpper int till mycket chanser för Sirius. Det är ändå hemmalaget som ska göra periodens första mål efter 23.46. Resten av perioden dominerar Vipers och gör 4-1 efter 26.52 genom mål av Kevin Rigogiannis. 5-1 sätter sedan Markus jonsson på straf efter 29.27. Karljohan Ahlroth avslutar målskyttet i perioden då han gör 6-1 fjorton sekunder senare.

Sista perioden blev något avslagen då hemmalaget inte hade mycket att sätta i mot Vipers som kunde spela av perioden utan att släppa in något mål. Periodens ända mål gjorde av Vipers Markus Jonsson efter 48.06 till slutresultatet 7-1.