18 Apr 1 match

Vinst för Vipers i semifinal 2 med 8-4 mot Storvreta

6 april 2023 20:09

Det blev en fartfylld match i den andra semifinalen mellan Vipers och Storvreta

Vipers var det lag som var mest påkopplat iden första perioden. man kunde ta ledningen redan efer 0.57 genom mål av André Andersson.. Vipers skapar många chanser och efter 8.53 sätter Jesper Sankell 2-0. Vipers har bud på flera mål och även Storvreta skapar några chanser men det blit inte fler mål i perioden.

I den andra perioden är matchbilden den motsatta och Storvreta gör periodens enda två mål fram till 2-2 inför den sista perioden.

Gästerna ser starka ut närman gör 2-3 efter 3.23 i den andra perioden. Vipers studsar tillbaka omgående då Jesper Sankell reducerar till 3-3 efer 6.10 och bara tjugonio sekunder senare gör han 4-3. 10.12 in i periden sätter Tommy Bolin 5-3 och bara sekunder senare gör Philip Fox 6-3. Bortalaget tar ut målvakten för spel 6 mot 5 och reducerar till 6-4. I den sextonde minuten sätter Jesper Sankell 7-4 och sitt fjärde mål för kvällen. Felix Götheberg kan sedan sätta 8-4 i tom målbur och Vipers tar hem matchen. Det står nu 1-1 i matcher.