Söndag
05 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Tisdag
04 Apr 1 match
Torsdag
06 Apr 1 match
Lördag
08 Apr 1 match
Tisdag
11 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match
Lördag
15 Apr 1 match
Måndag
17 Apr 1 match

Tack för den här tiden, #33 Louise Peterson

23 maj 2023 09:00
Allsvenskan

Nu avslutar Louise Peterson – kallad ”Lope” – sin innebandykarriär. Den civila karriären med nytt jobb på annan ort, gör att pusslet inte går ihop.


Louise är den spelare i Vipers damlag som har flest säsonger och matcher: totalt har det blivit 161 matcher i Växjö IBK:s representationslag under 8 säsonger. Ett år gjorde hon en utflykt till Hovshaga och spelade i deras allsvenska lag. Totalt blev det 90 matcher i allsvenskan. Lope har varit en extremt nyttig spelare, som har kunnat spela på i stort sett alla positioner. Det som kanske har gjort mest avtryck, är hennes personlighet och inställning. De senaste åren har hon varit kapten i laget, och med sin ledarstil, empati och positiva attityd har hon alltid varit en förebild.

Så här säger Lope själv i en kort intervju: ”Det har blivit dags för mig att lägga klubban på hyllan och tacka för mig. Det har blivit många år i Viperströjan och dessa år har varit både roliga och givande. Jag vill passa på att tacka alla spelare och ledare i laget och önska er all lycka i framtiden. Jag lämnar nu rollen som lagkapten för världens bästa lag för att i stället nu bli er största supporter.”

Vi önskar #33 Louise Peterson lycka till med sitt nya jobb och hoppas att hon vill komma tillbaka i en ledarroll någonstans i klubben.