Söndag
10 Mar 1 match

Seger borta mot Mullsjö med 6-5

27 januari 2021 19:31

Vipers gör en bra match uppe i Mullsjö och vinner även dem här matchen precis som den tidigare i höstas med 6-5.

Det blev en jämn första period mellan Mullsjö och Vipers med flera bra chanser för båda lagen. Full fart med böljande spel som det brukar vara när lagen möts. Det var hemmalaget Mullsjö och förra Vipersspelaren Jesper Sankell som skulle göra det första målet efter 5:31. Det dröjde sedan till 13:47 innan nästa mål i matchen kom då Niklas Ramirez kunda sätta bollen i krysset till 1-1 när man spelade powerplay.

Vipers gör en mycket bra andra perioden och håller Mullsjö borta från sitt mål. Fina omställningar bäddar för chanser framåt och Vipers kan ta ledningen med 2-1 efter 22:50 genom mål av Kevin Rigogiannis. Efter 28:16 gör Viktor Hansson 4-1 då han snyggt knackar in bollen i mål med en backhand. Vipers fortsätter spela bra och kan göra 4-1 då Markus Jonsson chippar in bollen i mål efter 33:12. Med knappa halvminuten kvar av perioden kan Mullsjö reducera till 4-2.

Efter en och en halv minut av den tredje perioden får Vipers en utvisning på Patrik Gustavsson och Mullsjö kan under sitt powerplay reducera till 4-3. Strax därefter blir Markus Jonsson utvisad och då kan Jesper Sankell kvittera för hemmalaget till 4-4. Mullsjö ska också ta ledningen med 5-4 efter 46:10. Vipers ger sig inte och kan kvittera till 5-5 efter 51:50 med mål av Samuel Folkesson/Algman. Ludwig Persson sätter sedan segermålet och Vipers kan vinna med 6-5.