Torsdag
18 Apr 1 match

Vinst borta mot Visby

3 oktober 2019 08:23

Det blev en tuff start för Vipers borta mot Visby men till slut kund man stå som segrare med 6-5

Visby IBK-Växjö Vipers 5–6 (2–0, 2-3, 1-3)

Mål Visby: Emil Zetterberg (2), Kasper Broby, Daniel Gonzales Palm, Markus Jovic.

Mål Växjö: André Andersson (2), Ludwig Persson, Markus Jonsson, Samuel Folkesson Algman, Karljohan Ahlroth.

Publik: 1 294

Hemmalaget tog ledningen med 2-0 i den första perioden. Tidigt i den andra perioden gjorde Ludwig Persson mål men kort därefter gjorde Visby 3-1. Vipers Jojjo Ahlroth kunde sedan göra ett reducerings mål till 3-2. Visby kunde sedan göra 4-2 och igen gå upp i tvåmålsledning. Strax före pausvilan gjorde Samuel Folkesson/Algman mål i numerärt överläge till 4-3.

I den sista perioden var Växjö Vipers det starkaste laget. Vipers gjorde tre tre mål varav två av André Andersson och ett av Markus Jonsson som satte 4-6 i numerärt överläge. Med fyra sekunder kvar av reducerade Visby men Vipers vann med 6-5.