Vinst borta mot Warberg i Svenska Cupen

6 oktober 2022 08:57
Svenska Cupen

Vipers kunde på onsdags kvällen vinna över Warberg med 10-3 i Svenska Cupen

Matchinleningen spegalade inte slutresultatet då det var hemmalaget som tog kommandot och gick upp till en ledning med 2-0. 9.22 in i perioden kunde Anton Kidell reducera till 2-1 för Vipers och efter 12.42 i powerplay gör André Andersson 2-2.

I andra perioden är det Vipers som tar över och gör 3-2 i den andra minuten via mål av Samuel Folkesson/Algman. wrberg petar in 3-3 men i den trettonde minuten gör Tommy Bolin 4-3 till Vipers och med bara två sekunder kvar av perioden sätter Manuel Maurer det psykologiskt viktiga 5-3 för Vipers.

I den trejd eperioden är det bara Vipers för hela slanten och perioden vinns med 5-0. Vipers mål görs av Samuel Folkesson/Algman, André Andersson, Niklas ramirez, Mrkus Jonsson och Tommy Bolin. Returen spleas i Växjö den 19 oktober.