Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Innebandyfesten tillbaka i Växjö 2024

22 november 2022 19:58

För tredje gången har Växjö Vipers fått förtroendet att tillsammans med Växjö & Co. och Svensk Innebandy arrangera Innebandyfesten. Sedan säsongen 21/22 är Innebandyfesten uppdelad i två evenemang; USM-festen och JAS-festen, och det är USM-festen som kommer att avgöras i Växjö den 5-7 april 2024.


"Växjö Vipers har alltid varit i framkant i att vilja arrangera våra kronjuveler där de tidigare exemplariskt arrangerat allt från landskamper till Innebandyfesten och även U19-VM 2017. Vi skulle återvänt redan 2020 men tvingades då ställa in. Nu får vi äntligen chansen att besöka en av landets finaste anläggningar igen i Fortnox Arena tillsammans med andra högklassiga anläggningarna vi ska spela i, och samtidigt bevittna några av de största talanger som svensk innebandy har att erbjuda. Fantastiskt roligt att återigen få chansen att bjuda deltagande lag och publik till Fortnox Arena och Växjö som stad", säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef hos Svensk Innebandy.

Från Växjö IBK och Växjö stads sida ser man nu fram emot att återigen få välkomna några av landets största talanger i jakten på de åtråvärda SM-tecknen.

"Växjö är alltid på hugget och har genom året varit medarrangör i ett flertal större evenemang, från Euro Floorball Tour 2012 till U19-VM 2017 och nu återkommer även Innebandyfesten till Växjö och våra fantastiska arenor, vilket vi tycker är roligt och känner oss stolta över. Vi hoppas på en lika härlig fest i innebandyformat som vi regelbundet kunnat erbjuda idrottspubliken i regionen", säger Vipers verksamhetschef Mathias Jordevik.

"Innebandyfesten är ett spännande och viktigt evenemang som stärker Idrottsstaden Växjö. Eftersom det är tredje gången den arrangeras här finns det en väl uppbyggd evenemangsorganisation med Växjö Vipers i spetsen. Jag är övertygad om att vi kommer kunna leverera ännu ett bra USM i innebandy och det känns mycket roligt att återigen få hälsa innebandysverige välkomna till Växjö", säger Sara Almkvist, VD, Växjö & Co.