Vinst borta mot AIK

10 februari 2024 18:20

I en till början jämn match borta mot AIK kunde Vipers gå ifrån och ta en säker seger

I en till början jämn match borta mot AIK kunde Vipers gå ifrån och ta en säker seger. Det var Vipers som började bäst och tog ledningen i början av matchen med 2-0 genom mål av Samuel Folkesson-Algman och Jesper Sankell. AIK studsade tillbaka medmtvå mål och det stod 2-2 efter första perioden.

I den andra gör Vipers ett ryck efter att ha legat under med 2-3 och 3-4. André Andersson gör 4-4 efter 16.03 och sedan gör Samuel Folkesson-Algman, Alexander Hallén och Manuel Maurer varsitt mål och det står 7-4 till Vipers i inför den sista perioden.

AIK är nu ett slaget lag och Vipers gör fyra raka mål, AIK får in ett tröstmål i slutet av perioden. Målskyttar är Samuel Folkesson-Algman, Alexander Hallén, Emil Nyh och Manuel Maurer. Vipers vinner matchen med 11-5.