Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Persson och Hedberg lämnar truppen

28 november 2023 10:00

Den senaste veckan har det blivit klart att två spelare lämnar truppen. (Läs mer)

Vipers damlag har spelat 10 matcher i årets serie. Nu väntar ett tre veckors uppehåll, pga. landslagets aktiviteter och kommande VM. Nästa match för laget är den 16 december mot Lindome på bortaplan. Efter jul och nyår vänder serien, med bortamatch mot Lindås. Nästa hemmamatch blir först den 20 januari, då Skoghall kommer på besök.


Det är dels målvakten Emelie Persson, som varit i klubben i sex säsonger och gjort oerhört stor nytta som förstamålvakt i många år. Det blev 79 matcher, ett par av säsongerna har blivit delvis förstörda av skador. Nu har Emilie och klubben kommit överens om att skiljas som goda vänner och Emelie kommer att spela för allsvenska kollegan Olofström, som är betydligt närmare hennes bostad. Vi tackar Emelie för alla fantastiska räddningar och en bra tid tillsammans.

Vidare lämnar Wilma Hedberg. Wilma värvades inför förra säsongen, mot bakgrund av hennes dokumenterade förmåga att alltid göra många mål. Det blev så klart en omställning att flytta upp i seriesystemet, men Wilma har alltid varit ambitiös och träningsvillig. Den här säsongen har det blivit mer begränsat med speltid och Wilma väljer att lämna klubben, vilket klubben accepterar utan vidare för Wilmas bästa. Wilma har redan hunnit spela match i Ingelstad i div 1, där hon framöver kommer att möta våra juniorer i utvecklingslaget. Vi tackar Wilma för den här tiden och kommer att sakna hennes goda humör.