Vipers utslaget av Storvreta i slutspelet

29 mars 2021 08:26

Seriesegrarna Storvreta blev för svåra för Vipers i kvartsfinalen och det blev 4-1 i matcher för motståndarna

Det blev förlust uppe i Uppsala på söndagskvällen mot Strovreta med med 11-5. Vipers gjorde en bra första period men där siffrorna rann iväg och inte riktigt speglade matchbilden. Vipers Tommy Bolin kunde göra 0-1 efter sex minuter men sedan var det Strovreta för hla slanten i målprotokollet och de kunde göra fem raka mål till 5-1.

Även denna gång lyckades inte Vipers vända ett stort underläge från första perioden. Storvreta gör 6-2 och efter 32.03 kan Philip Fox reducera till 6-3. ett par utvisningar för Vipers leder till två mål för Storvreta som leder med 8-3 inför tredje perioden.

Det blir 9-3 innan Tommy Bolin gör sitt andra mål i matchen till 9-4. Inom mindre än en minut så gör Storvreta först två mål och sedan Samuel Folkesson/Algman ett mål för Vipers och fastställer slutresultatet till 11-5 och vinst i kvartsfinalserien för Storvreta med 4-1 i matcher.