Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Inför Vipers-Mullsjö

28 januari 2023 12:33

I eftermiddag kommer gamla rivalen Mullsjö på besök till Fortnox Arena


Vipers-Mullsjö Fortnox Arean Klockan 15.30

I eftermiddag kommer gamla rivalen Mullsjö på besök till Fortnox Arena. Det brukar gå hett till mellan lagen. Vipers har vunnit de senaste möten och vill återigen börja plocka trepoängare efter flera tappade matcher till förlängning.

– Mattchen mot Mullsjö ligger väldigt bra i tiden. Det känns givetvis tungt efter förlusten i onsdags. Luften går alltid ur en när man åker ur något, det blir väldigt definitivt jämfört med att förlora en SSL-match. Vi ville verkligen ta oss till cupfinal även om det inte såg ut så i alla lägen utifrån, säger Johan Schönbeck till Smålandsposten.

– Man får nog säga att vår rivalitet gentemot Kalmar har vuxit ut till att bli den största, på samma sätt som en gång rivaliteten växte fram gentemot Mullsjö. Mot Kalmar växte den genom ett antal heta slutspelsserier som blev till ordentlig tändvätska

– Att det blir jämnt. Det blir nästan alltid jämna matcher när vi möter Mullsjö, sedan har statistiken varit på vår sida om vi backar bandet under de senaste åren. Det kommer att bli jämnt även nu och det kommer att finnas känslor därute. Matcherna brukar dessutom vara fartfyllda och roliga och jag tycker att Mullsjö hittat tillbaka till den identitet de hade när de var som bäst säger Johan Schönbeck.