Förlust i kvartsfinal 3 mot Storvreta med 7-3

23 mars 2021 20:18

Det blev förlust i Uppsala mot Storvreta efter ännu en tung start för Vipers

Precis som i förra matchen i fortnox Arena hamnade vipers i ett stort underläge med skillnaden att man inte klarad av att vända matchen. Storvreta tog tidig en ledning och redan efter 5.19 ledde hemmalaget med 3-0. I det läget tog Vipers timeout. Men det skulle inte hjälpa på kort sikt då Storvreta gjorde 4-0 efter 14.26. Vipers kunde reducera genom mål av Philip Fox efter 15.03.

1.38 in i andra perioden reducerar tommy Bolin till 4-2 och vipers har lite häng på hemmalaget.Matchen står och väger och det är hemmalaget som ska göra nästa mål 36.35 ini matchen och det står 5-2 inför sista perioden.

Vipers får en bra start och gör 5-3 genom Kevin Rigogiannis fyra och en halv minut in i perioden. Närmare än så kommer inte Vipers den här kvällen. Efter 57.54 tar Vipers ut målvakten men får inte utdelning utan Storvreta kan sätta två mål i tom bur och vina med 7-3