Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Johan Schönbeck inför Kalmarsund borta ikväll

16 september 2022 10:20

Johan Schönbeck inför Kalmarsund borta ikväll


Hu har er försäsong varit?

Annorlunda, jag har aldrig varit med om den typen av planering som vi fått lägga nu. Det är stor skillnad att jobba med lag med många landslagsspelare. Sedan är det såklart ett styrkebesked att vi har fler spelare med i landslagssammanhang och visar att vi ska vara några att räkna med.

Ni har ett par nya spelare, några tankar om dem så här inledningsvis?

Emil kommer in i det mer och mer för varje match. En mycket kreativ spelare och som vi vill ska ta steg framåt i banan och i vår offensiv vilket han börjar visa mer och mer. André Anderson är ju vår hemvändare och har kommit in med mycket auktoritet i spelet, mycket kraft. Han är ett hot med bollen hela tiden för motståndarna.

Vad tar ni med er från matcherna mot Fagerhult i Svenska Cupen?

Jag kan känna att den första matchen borta tar jag inte med mig något alls ifrån. Vi fick en bekväm start och gjorde vad som behövdes och inte mer. Inför den andra matchen hemma reagerade vi bra och skruvade upp tempot och spelet och gör det bra.

Premiär borta mot Kalmarsund som ni mötte i semifinalen, vad tänker du inför den matchen?

Det känns bara roligt! Det kommer vara fullt ös direkt och in i hetluften. Det kan inte bli en bättre start på säsongen och behövs efter den här annorlunda försäsongen för att komma in i det. Sedan är det såklart en tuff sportslig utmaning. Två lag som har stor chans att vara med i toppen i år också. Det kommer nog bli en jämn match och väcka liv i heta känslor direkt.

Läget i laget?

Det är bra Philip Fox borta i någon vecka till annars ser det bra ut. Harmoniskt i truppen och mycket förväntan.