Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Kevin och Lucas Rigogiannis till Växjö Vipers

24 april 2020 09:07

I flera år har Vipers försökt värva tvillingarna Kevin och Lucas Rigogiannis från Nykvarn och nu är de äntligen här.


Kevin och Lucas Rigogiannis till Växjö Vipers

I flera år har Vipers försökt värva tvillingarna Kevin och Lucas Rigogiannis från Nykvarn. Länge har de varit sin moderförening trogna och år för år har de också klättrat i seriesystemet. Senaste säsongen var de nykomlingar i Allsvenskan och låg länge på en kvalplats till SSL. Stor anledning till Nykvarns framgång de senaste åren stavas Kevin och Lucas Rigogiannis. Trots att de bara är 21 år har de haft väldigt stora roller och tagit ett enormt ansvar.

Både Kevin och Lucas har med hjälp av dubbel licens gjort matcher i SSL med Vipers, men inte under senaste säsongen då de valde att satsa allt på Nykvarns IBF och sitt första år i Allsvenskan. Att de haft tunga roller i sitt klubblag och dessutom har erfarenhet från ungdomslandslag är något vi tror underlättar steget till SSL.

”Det är svårt att inte kalla detta för drömvärvningar när vi verkligen försökt landa dem under flera säsonger. Vi får in två grymt härliga killar med stor passion för sin innebandy som har alla förutsättningar att utvecklas till något riktigt häftigt. Båda har väldigt fin teknik, ett högt innebandy-IQ och gillar att spela i hög fart, dessutom hittar de varandra i sömnen. Det här blir kul för Växjö Vipers och SSL, för det är där Kevin och Lucas hör hemma”. Johan Schönbeck, tränare