Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Fabian Hansson klar för Vipers

13 april 2021 10:54

Vipers har gjort klart med vänsterbacken Fabian Hansson som kommer närmast från spel i Höllviken.


Fabian Hansson är klar för Växjö Vipers. Den defensiva backen har spelat med Höllviken i SSL i fyra säsonger och producerade 11 poäng på 26 matcher den den gågna säsongen.

-Det här är en spelartyp som vi har letat efter och de är svåra att hitta, rightare, en stor stabil vänsterback. Fabian är defensivt duktig och har bra erfarenhet av SSL i Höllviken. Vi har haft ögonen på honom och haft stor respekt för honom när vi mött Höllviken säger Erik Eskils, sportchef i Växjö Vipers.

Fabian, hur kom det sig att valet föll på Vipers?

-Valet var att framtiden ser ljus ut och stor potential i föreningen, man har stora förutsättningar att spela om finalen. Det var lite det som var tanken med att byta klubb och att få komma till ett slutspelslag och kriga om medaljer och inte bara få kämpa om att kanske hålla sig kvar i SSL. Det har varit bra kontakter och är en seriös förening.

Nu har du mötte Vipers under flera säsonger, hur har det varit att spela mot oss?

-Det har varit många roliga matcher med mycket fart och många å! Det har alltid varit kul att spela mot er. Den här säsongen förlorde vi båda matcherna mot er ganska klart och det kändes som att ni var tyngre i den mening att ni nötte ner oss, hade hög press och mycket boll.

Vad tror du att du främst kommer bidra med i Vipers?

-Både kring det defensiva och offensiva, jag har kvaliteter att göra poäng men ska också se till att motståndarna gör så lite som möjligt. Sedan blir det min femte säsong i SSL så jag kan nog ändå kan bidra med lite rutin.

/Ola Agermark