Lördag
14 Okt 2 matcher
Söndag
15 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Lördag
28 Okt 2 matcher
Fredag
03 Nov 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Lördag
11 Nov 1 match
Onsdag
15 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 2 matcher
Lördag
02 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Lördag
16 Dec 2 matcher
Tisdag
26 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Söndag
07 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 2 matcher
Lördag
20 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 2 matcher
Lördag
27 Jan 2 matcher
Söndag
28 Jan 1 match

Två matcher för damlaget i helgen

30 september 2023 09:27

Intervju med tränare Martin Kosarek inför helgens två matcher: Vipers Dam möter Lillån IBK på lördag och Bergs IK på söndag, 14.00 båda dagarna.(läs mer)


Hur har uppladdningen inför seriestarten varit, hur har försäsongen fungerat?

  • Är faktiskt jätteimponerad över tjejernas insats under försäsongen. De har många tuffa träningar och matcher i bagaget och har krigat hela vägen att förbättra sin fysik. Under några matcher lyckades vi hålla tempo med meriterade SSL-lag och vi utmanade deras backar med hög press. Vi prioriterade spelmässiga punkter framför resultat och hade bra känsla och stolthet, även efter några förluster. Generellt är försäsongen viktig för att hitta balansen i femmorna och prestera grundläggande principer i spelet.

Premiärmatchen är avklarad: dina intryck från den? vad finns att jobba med?

  • Man kan kalla den ”typisk bortamatch”. Några gånger hade vi pekat på vikten av en bra början men tyvärr kunde vi inte koppla på i hela 60 minuter. Partille gjorde sitt jobb på bättre sätt, vann ofta sina närkamper och skapade chanser efter snabba kontringar. Oavsett resultat tycker jag att vi skapade bra läge i den tredje perioden, men hade problem med effektivitet. Vi fick lära oss att man måste jobba hårt för att vinna matchen, oavsett game-plan, genomgång innan match eller känslan under uppvärmning.

Hur ser du på laget inför helgens två matcher? Vad kan vi förvänta oss?

  • Under dessa ”sjukdomstider” kan man bara skriva truppen på papper och komponera laguppställningen först på matchdagen. Flera viktiga spelare är borta pga. skador. Men egentligen spelar det ingen roll för oss vilken spelare som kommer att få speltid eftersom vi har starka och skickliga spelare på varje position och vi har hög förväntningar på vår prestation. Vi kan lova två underhållande matcher i högt tempo med tuffa närkamper och lysande innebandyspel.