Vipers vidare i Svenka Cupen

30 augusti 2021 09:58

Det blev vinst i båda matcherna för Vipers mot Lagan i Svenska Cupen

Seger 8-1 i returmötet med Lagan IBK. Sammanlagt 15-2 och en kanske lättare resa än förväntat till nästa omgång.

Lagan som igår var tvungna att vinna matchen för att pressa fram en förlängning hade en kortare bra fas i första perioden där framför allt Vipers gav bort några bollar. De kunde då kvittera till 1-1, men sen var det spel mot ett mål, eller åtminstone på en planhalva. Lagan backade hem och Vipers passade runt utan att för den delen vara farliga hela tiden. Ärligt talat var Vipers som farligast när Anton Kidell drog på sig en utvisning i tredje perioden och Lagan försökte anfalla med lite fler spelare. Två mål i samma boxplay lyckades Vipers göra då!

Vipers målskyttar för dagen var Tommy Bolin 2, Fabian Hansson, Samuel Folkesson Algman, Niklas Ramirez, Manuel Maurer, Ludwig Persson och Patrik Gustavsson.

Av Vipers sammanlagt 15 mål i dubbelmötet kom 5 från Tommy Bolins klubba.