Söndag
13 Mar 1 match
Torsdag
17 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Tisdag
05 Apr 1 match
Torsdag
07 Apr 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Tisdag
12 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Måndag
18 Apr 1 match

Eddie Granberg och Ted Nivestam förlänger med Vipers

2 maj 2018 16:14

Eddie Granberg och Ted Nivestam förlänger med Vipers


Ted Nivestam och Eddie Granberg förlänger avtal med Vipers Växjö Vipers har förlängt avtalen med spelarna Ted Nivestam och Eddie Granberg. Läs nedan om tankar från tränare och spelarna själva kring sin fortsättning i Vipers.

Niklas Nordén, tränare om Eddie Granberg:

”Eddie går in i sin tredje säsong med oss fri från skador och därmed också ett nytt sug. Dessvärre hade han oflyten föregående säsong med en utdragen skada som han dessvärre aldrig riktigt lyckades komma ur förrän innan slutspelet startade. Eddie besitter en spelförståelse som inte många andra på hans position har i SSL. Han är otroligt formbar och med rätt uppladdning inför kommande säsong så kommer han ges möjligheten att få tillhöra de främsta spelförande backarna på just denna position. Eddie har visat ett revanchsug som är precis det som vi behöver in säsongen 18/19.”

Niklas Nordén, tränare om Ted Nivestam:

”Ted är en målmedveten människa som efter denna första säsong hos oss tog nya steg i sin utveckling. Ted var en av de mest framträdande spelarna under denna säsongs slutspel trots att det var hans första. ”Nive” har ett brett register och föregående säsong kunde man se honom på många olika positioner och där han visar upp förmåga på nya spelsätt utifrån vad som krävs av honom just där och just då. Vi har ofta sett att i Viperströjan tar man dessutom sina största steg säsong två som han nu går in i. Det ska bli oerhört spännande att följa detta registers utveckling tillsammans med en den konkreta målmedvetenheten. Vi är oerhört nöjda med att förlänga även detta avtal.”

Eddie Granberg:

”Föregående säsong var en tråkig säsong för egen del. Skadade mig i omgång 5 och sen var jag inte tillbaka och hel förrän det var för över kändes det som, och så tänker jag verkligen inte lämna in min tröja i Växjö. Givetvis tänker jag mer tillbaka på min förstasäsong där vi slet oss till final och för egen del så fick jag ett stort ansvar. Detta ansvar, eller förtroende, ska jag arbeta tillbaka och visa vad jag kan på planen. Längtat till denna del av säsongen där jag får bygga upp mig på nytt för att kunna prestera mitt yttersta på planen. Det ska bli ett riktigt kul år har jag bestämt mig för.”

Ted Nivestam:

”Jag har haft ett jättefint år i Vipers och att skriva på ett nytt avtal var givet utifrån de möjligheter jag ges i Växjö. Växjö som stad, med alla dess möjligheter, men framförallt professionaliteten kring idrotten och idrottsstaden är en del som spelar stor roll för mig. Visserligen är vi till viss del besvikna över föregående säsongs resultat, men har redan nu börjat på något nytt och att ta nya steg. Vi och jag är påväg mot något mer och vi har lovat varandra att jobba stenhårt för det. ”