Förlust borta mot Falun

5 mars 2020 10:42

Trots förlust borta mot Falun gjorde Vipers en bra match och stod upp mot serieledarna i SSL.

Falun - Vipers 7-5 (2-2, 2-1, 3-2)

Första perioden: 1-0 (06:25) Emil Ruud, 1-1 (07:52) Johan Roos, 2-1 (15:52) Victor Wettergren, 2-2 (18:02) Patrik Gustavsson

Andra perioden: 3-2 (20:57) Alexander Galante Carlström, 4-2 (25:44) Patrik Rokka, 4-3 (35:46) André Andersson

Tredje perioden: 4-4 (43:07) Victor Hansson, 5-4 (44:27) Alexander Galante Carlström, 6-4 (50:11) Malte Lundmark, 6-5 (58:25) André Andersson, 7-5 (59:52) Rasmus Enström

Trots för lust borta mot Falun gjorde Vipers en bra match och stod upp mot serieledarna i SSL

Falun utnyttjade ett bolltapp efter sex minuter i i första perioden och gjorde 1-0. Johan Roos kvitterade till 1-1 Vipers efter 07:52. 15:52 in i perioden gjorde Victor Wettergren 2-1 till hemmalaget men en snabb kvittering från Vipers i ett mösteranfall där Patrik Gustavsson gör mål helt ren vid bortre stolpen.

Redan 57 sekunder in andra perioden gör stjärnan Alexander Galante Carlström 3-2. 5:44 in i perioden gjorde Patrik Rokka 4-2. 15:46 in i perioden trycker Andr+e Andersson in bolln till 4-3.

Vipers började den sista perioden bra då Victor Hansson kvitterade till 4-4 tre minuter in. Minuten efter kvitteringen gör Alexander Galante Carlström 5-4 och sex minuter senare gjorde Falun även 6-4. André Andersson reducerade till 6-5 och man var näre en kvittering med cirka femton sekunder kvar av matchen då Simon Zetterling frispelades av Karlohan Ahlroth. Zetterling missade och Falun kunde kontra och göra det avgörande 7-5.