Vinst borta mot Mullsjö med 10-6

27 december 2023 07:56

Det blev en stark avslutning av Vipers på annandagen borta mot Mullsjö när man vände och vann matchen

Det blev en stark avslutning av Vipers på annandagen borta mot Mullsjö när man vände och vann matchen. Som alltid är det tuffa matcher mellan lagen. Det var Vipers Emil Nyh som öppnade matchens målskytte redan efter 41 sekunder. Första perioden är jämn och det dröjer till 16.59 då Marcus Ekengren gör 2-0 för Vipers. Mullsjö ska sedan kunna reducera till 2-1 innan perioden är över.

Emil Ny startar målskyttet också i den andra perioden då han gör 3-1 efter 2.01. Mullsjö gör sedan två raka mål innan André Andersson åter kan ge Vipers ledningen efter 10.43. Några minuter senare kvitterar hemmalaget till 4-4 vilket är resultatet inför den sista perioden.

5.26 in i tredje perioden gör Mullsjö 5-4 och Vipers jagar kvittering. Det dröjer tio minuter tills den kommer då Philip Fox genom en fantastisk soloräd från egen planhalva kan snurra upp flera Mullsjöspelare pch sprätta upp bollen i måltaket. Minuten senare sätter Marcus Ekengren 6-5 för Vipers. Bara tretton sekunder senare kvitterar Mullsjö till 6-6 men Vipers svarar direkt och Jesper Sankell gör 7-6 åtta sekunder efter hemmalagets mål. Det målet blir matchavgörande. Felix Göthberg och Manuel Maurer gör varsitt mål till för Vipers och man kan vinna matchen med 10-6.