Måndag
06 Jan 1 match
Lördag
11 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match

Vipers värvar back från Örebro

26 april 2019 18:01

Vipers har gjort klart med Fredrik Andersson från Örebro


Under fredagen blev Fredrik Andersson klar för Växjö Vipers. Fredrik som är back i sin position kommer närmast från Örebro Kings i SSL. Den fd Täby/RIG backen gjorde spelade 21 matcher i SSL säsong 18/19.

Fredrik Andersson: Jag är lättad att min övergång nu är klar och är oerhört glad och stolt över att vara en del av Växjö Vipers. Mitt intryck jag fått av föreningen har varit proffsigt där det finns en tydlig vision för framtiden och det har växt fram en tillit i samband med mitt besök samt förståelsen av min situation från Klas sida. Det här känns verkligen som rätt plats för mig att utvecklas och hela tiden bli bättre och jag vet att som spelare och person kommer jag passa bra in i laget och föreningen.

Christian Guntsch: Fredrik kommer in med både rutin från SSL spel och en häftig utvecklingspotential. Vi i Vipers får in en back med stor spelintelligens och även en bra människa. Att Fredrik är van vid en elitträningskultur efter sina gymnasieår på Riksidrottsgymnasiet i Umeå gör att han kommer passa in perfekt i en trupp som vill tänja gränserna kommande säsonger.

Klas Skoglund: En spelare vi tittade lite på till förra året, men avvaktade i och med vår backkvot var fylld. Nu finns det plats och han har varit nere och bekantat sig med staden redan och allt har gott väldigt fort. En spelare som kan växa rejält i det offensiva i miljön han kommer till här nere i Småland.