Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Christian Guntsch inför Höllviken

19 december 2019 11:14

Ikväll är det dags för årets sista match då Vipers ställs mot Höllviken hemma i Fortnox arena. Christian Guntsch reflekterar över säsongen hittills och hur han ser på dagens match.


Christian Guntsch om säongen hittills och kvällens match mot Höllviken:

-Det har varit en säsong med mycket upp och ned, toppar och bottnar. Vi började bra och vann 4 raka matcher sedan hade vi också en period då förlorade fem i rad. Det har stabiliserat ut sig nu känns det som. Vi har den senaste tiden haft en del tuffa bortamatcher och samtidigt mött bottenlagen på hemmaplan. Vi har ändå tagit poäng så vi är på slutspelsplats.

-Säsongen har inte direkt varit någon räkmacka. I har haft mycket skador, knäskador, hjärnskakning på Magnus Jansson, Sankell var borta några matcher och Ludwig Persson slutade. Mycket av det hände kring när vi förlorade fem matcher i rad.

-Vi fick ingen kontinuitet letar lite fortfarande efter den och förhoppningsvis är vi fullt tillbaka i februari. Samtidigt känns det som att vi hittat rätt med femmorna i de senaste matcherna. Det är två veckor VM-kval med uppehåll i slutet på januari och i början på februari och vi hoppas och tror att Niklas Ramirez, Patrik Gustavsson och Viktor Hansson är tillbaka. Men vi kan inte gå och vänta på det utan bara köra på under tiden.

Om Höllviken ikväll

-I kvällens match handlar det om att vi måste upp och prestera en fartfylld och snabb innebandy. Höllviken vill dra ner på tempot och spela på kontringar och de är bra på specialteams.

-I matchen mot dem bort spelade vi själva mer eller mindre utsida hela matchen. När vi tittat på den i efterhand ser vi att vi skapar många chanser och tillräckligt för att kunna vinna matchen men att vi är alldeles för ineffektiva. Vi måste komma på deras insida och in framför kassen och ta returer ikväll.