Lördag
09 Jan 1 match
Söndag
10 Jan 1 match
Lördag
16 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 1 match
Lördag
23 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Onsdag
27 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
06 Feb 1 match
Fredag
12 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 2 matcher
Tisdag
02 Mar 1 match
Torsdag
04 Mar 1 match
Söndag
07 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 1 match
Söndag
14 Mar 2 matcher
Lördag
20 Mar 1 match
Fredag
26 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

Johan Schönbeck om säsongen hittills och inför Dalen på söndag

22 januari 2021 15:48

Johan Schönbeck om en annorlunda säsong, hur det ser ut i laget och tankar om matchen mot dalen uppe i Umeå på söndag.


Det har varit en speciell säsong, hur ser du på den och hur ni har presterat?

-Det är det konstigaste man varit med om som innebandytränare. Mycket fokus har hamnat på annat än det man vill. Varit väldigt energikrävande. Det följer en hela tiden hur man ska hantera olika situationer utifrån den pågående pandemin. Vi pratar mycket om det i laget, mycket frågor från spelarna. Vi har alla tudelade känslor då det känns konstigt att vi spelar och fel att vi reser samtidigt är det en ynnest att få göra det man tycker är roligt.

-Vi har varit lite upp och ner i olika perioder vilket har varit förväntat. Vi är inte stabila ännu och det är inte konstigt med ett ungt och oerfaret lag. Samtidigt ser jag en utveckling i det vi gör både i spelet och på individuella spelare. Vi har tagit poäng mot de lag som vi kanske ska ha bakom oss i tabellen vilket har varit en strategi i att kunna göra det och styra matchbilder mot dem. Sedan har det varit svårt att få ihop en riktigt bra prestation över 60 min.

Tycker du et är några spelare som sticker ut lite extra så här långt?

-Många pratade om namnkunniga spelare som förvann inför säsongen. Jag tycker att det är lite häftigt att se Ludwig Persson och Niklas Ramirez som är tillbaka och deras spel vilket gjort att de kallats till landslagslägret. Av de yngre så är det kanske Patrik Gustavsson men skulle kunna nämna många av de yngre som tar stora kliv framåt hela tiden.

Hur är läget i laget?

-Viktor Kastengren fortfarande borta på grund av covid-19 som han hade i höstas. Den ger oss en tankeställare när man ser hur han drabbats. Det ger en oerhörd respekt för det som händer i samhället. Annars ser det bra ut i laget och Fredrik Andersson tillbaka

Dalen borta på söndag, några tankar kring den matchen och motståndet?

-Först är det 16 timmar i buss! Jag är sjukt imponerad av Dalen så som de presterat och haft så många spelare borta. Det är häftigt, och de spelar en annan innebandy än andra. Vi måste vara vakna direkt vilket vi inte var senast. Det är full fart även utan boll. De spelar med intensiv och hög press och har högt tempo även utan boll.

/Ola Agermark