18 Apr 1 match

Vinst borta mot Falun

16 mars 2024 18:06

Vipers gjorde en bra match i sista omgången av SSL då man bortaslog Falun

Vipers gjorde en bra match i sista omgången av SSL då man bortaslog Falun. Vipers var i stort sett i ledningen hela matchen och första målet till 1-0 gjordes av Victor Hansson efter 8.55. Hmmalaget kan kvittera till 1-1 i den femtonde minuten vilket också är ställningen efter första perioden.

I den andra perioden kan Vipers rycka till en ledning med 4-1 via mål av Philip Fox, André Andersson och Manuel Maurer.

Redan efter sexton sekunder in i sista perioden sätter Jesper Sankell 5-1 till Vipers. Alexander Hallen gör 6-1 efter knappt fem minuter. Falun gör två snabba mål till 6-3. Då klockan står på 16.21 gör Tommy Bolin 7-3 i tom bur och exakt en minut senare sätter Marcus Ekengren 8-3 också det i tum målbur. Falun ska lyckas göra två mål men Vipers tar hem matchen med 8-5.