Vipers förlorar den tredje semifinalen mot Storvreta

8 april 2023 15:28

Vipers förlorade med 6-3 uppe i Uppsala på lördagseftermiddagen

Det blev en mer tempofattig första period i semifinal tre mellan Vipers och Storvreta än de tidigare matcherna. Vipers hade svårt att skapa målchanser mot ett bra Storvreta-försvar. Den där riktiga speeeden och inställningen saknades och det var istället hemmalaget som gjorde målen och tog en ledning med 2-0 inför den andra perioden.

Vipers hade fortsatt svårt att skapa chanser i den andra perioden. Storvreta utökade ledningen till 3-0. Efter 17.56 kom Vipers första mål genom Markus Jonsson men hemmalaget skulle göra 4-1 innan perioden var över.

Vipers satsade allting framåt ibsista perioden. Tommy Bolin reducerar till 4-2 i den nionde minuten. Storvreta gör 5-2 men Victor Hansson gör 5-3 för Vipers som sedan inte får inte fler mål. Istället är det hemmalaget som gör ett till mål och vinner med 6-3 och har 2-1 i matcher.