Tisdag
14 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 2 matcher
Onsdag
12 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Söndag
23 Feb 1 match
Söndag
01 Mar 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match

Fredrik Edholm klar för Vipers

21 maj 2019 13:19

Vipers har gjort klart med Fredrik Edholm från Visby.


Nyförvärv till Växjö Vipers

Vipers har gjort klart med Fredrik Edholm från Visby. Edholm som tidigare representerat Thoréngruppen och IBK Dalen kom under förra året tillbaka från en skadeperiod och spelade de sista 16 matcherna för Visby i Allsvenskan.

Fredrik Edholm är en kreativ mönsterbrytande forward med ett fruktat skott. Just skottkraft för att hota från fler positioner är något Vipers sökt inför kommande säsong.

3 citat från Fredrik Edholm:

”Vipers känns som en klubb som har sina bästa år framför sig och jag själv är väldigt revanschsugen efter ett långt skadeuppehåll. Nu när jag varit nere och hälsat på så kändes det helt rätt” ”Jag kommer förhoppningsvis att bidra med en del poäng, men även lite dragningar som väcker publiken”

”Staden verkar super och de spelare jag hunnit träffa är jättetrevliga. Förutsättningar för att jag ska kunna utvecklas här är toppen, både när det gäller anläggningar och annat”

Christian Guntsch om Fredrik Edholm:

”Vi har letat efter en högerforward med precis de egenskaper som Fredrik besitter. Han kommer ge vårt lag en dimension till i vårt anfallsspel med sitt avslut och sitt spelsinne samt med ett offensivt rörelsemönster i yttersta toppklass. Vi tror att hans revanschlusta efter en skadeperiod tillsammans med en bra försäsong kommer göra att han i slutet av september står redo för sin bästa säsong hittills i SSL”