Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Johan Schönbeck inför Mullsjö på söndag

23 oktober 2020 09:00

Johan Schönbeck om matchen mot Mullsjö på söndag, läget i laget och senaste matchen mot Dalen.


Johan Schönbeck inför Mullsjö

Det var en tuff match mot Dalen, några funderingar kring den matchen?

-Jag hade en dålig känsla redan efter första perioden även om det var lika målmässigt. De kändes klart tyngre och vi måste spela oss lättare ur deras press men gjorde det för krångligt och blev satta under press byte efter byte vilket ledde till en stress. Det var en lärdom, vi måste bli mer ödmjuka mot den typen av motståndare, att det är ok med långa bollar ibland och inte behöva spela snyggt. Vi måste bli enklare där i försvaret i sådana matcher.

Nu har ni haft ett litet uppehåll, vad har ni fokuserat på då?

-Det har varit lite fokus på fys och vi har kört något extra pass styrka. Vi har jobbat vidare med våra grunder i vårt spel. Det har inte gått så långt in i säsongen och vi behöver fortfarande nöta på grundgrejorna.

Hur är läget i laget? -Patrik Gustavsson skadade sig sista bytet mot Dalen och gipsades direkt efter matchen och gör ny undersökning som vi väntar svar på. Niklas Ramirez har börjat träna med laget igen men lär inte vara aktuell på söndag. Annars ser det i övrigt friskt ut.

Nu möter ni Mullsjö på söndag som det byggts en rivalitet med, hur ser du på den matchen?

-Det blir något att bita i för oss. Personligen tycker jag att det är den bästa trupp de haft. De ska vara topp 3-4 i tabellen och kunna utmana om SM-final. De har tre riktigt bra femmor. Vårt sätt att se på matchbilden skiljer sig nog mot hur vi har gjort genom åren. Vi tänker lite annorlunda kring det nu och hur vi ska spela och mötte dem ju på försäsongen och fick lite känsla för det. Vi vet att vi har en tuff inledning på serien med så det är enkelt att komma in i det.

/Ola Agermark