Vipers krossar Mullsjö på bortaplan!

21 januari 2022 20:39

Det blev en storseger för Vipers borta mot rivalen Mullsjö när man vann med 8-2.

Vipers gjorde en mycket stark första period borta mot Mullsjö. Med tanke på serieledare och hemmaplan var nog Mullsjö mycket besvikna på starten av matchen där bortalaget Vipers kunde leda med 0-3. Vipers tredje match på mindre en en vecka kanske borde sitta i benen men det märktes inte ikväll och Ludvig Öberg jorde 0-1 efter 7.53. Vipers fortsatte vara de som satte målen och Adam Nilsson gör 0-2 10.31 in i perioden och Tommy Bolin 0-3 efter sjutton minuter.

Mullsjö jobbar sig in i matchen i andra perioden med två raka mål till 2-3. Vipers ska sedan kunna göra 2-4 genom Daniel Johansson efter 14.17 vilket blir periodens sista mål.

I tredje perioden jagar Mullsjö vidare utan att lyckas göra mål. Det dröjer ända till 14.25 in i perioden innan ett mål görs och det är Vipers Ludwig Persson som svarar för det. Vipers fortsätter göra målen och inom en och en halv minut gör man två mål till av bara farten, målskyttar Tommy Bolin och Victor Hansson! Med lite mer ön två minuter kvar får Vipers straff vilken Tommy Bolin förvaltar och sätter sitt tredje mål för kvällen och det är 2-8 till Vipers vilket blir slutresulatet.