Lördag
16 Mar 2 matcher
Torsdag
21 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Måndag
25 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Tisdag
09 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Torsdag
18 Apr 1 match

Jakob Sköld har skrivit på för ett år som assisterande coach till Jyri Korsman

23 maj 2023 20:00
SSL

"Både jag och Jyri brinner för innebandyn, vi vill alltid tävla och ställa höga krav på vår omgivning. När vi sedan kan ”krydda” allt Vipers gjort bra senaste åren, med all den erfarenhet som Jyri kommer med från innebandyn i Schweiz och Finland, så tror jag att det här kan bli riktigt bra", säger Jakob Sköld.


Jakob Sköld är snart 34 år och bor i Växjö sedan oktober. Han är ursprungligen från Vetlanda och till vardags jobbar han som ekonom på Södra Skogsägarna. De senaste fem åren har han varit tränare i Vetlanda IB där han de tre första åren var spelande assisterande tränare, men de senaste två åren har varit huvudtränare. Vipers har noterat att Vetlanda gjort en fin resa med sitt representationslag de senaste åren. Laget slutade förra säsongen på en hedrande fjärdeplats i Div1, som nykomlingar, och fick därmed kvala till Allsvenskan.

Vi har förstått att Jakob haft en stor del i den framgången och tycker han är mogen för att ta nästa kliv i sin innebandykarriär som tränare, säger Erik Eskils (Sportchef).

"Det känns väldigt kul och inspirerande att få den här möjligheten i Vipers. Det ska bli riktigt spännande att få vara med och tävla på den allra högsta nivån nu. Jag har fått en väldigt bra känsla efter mina samtal med både Erik och Jyri, så nu är man taggad. Både jag och Jyri brinner för innebandyn, vi vill alltid tävla och ställa höga krav på vår omgivning. När vi sedan kan ”krydda” allt Vipers gjort bra senaste åren, med all den erfarenhet som Jyri kommer med från innebandyn i Schweiz och Finland, så tror jag att det här kan bli riktigt bra.", säger Jakob Sköld.