Söndag
05 Mar 2 matcher
Lördag
11 Mar 2 matcher
Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match
Tisdag
04 Apr 1 match
Torsdag
06 Apr 1 match
Lördag
08 Apr 1 match
Tisdag
11 Apr 1 match
Torsdag
13 Apr 1 match
Lördag
15 Apr 1 match
Måndag
17 Apr 1 match

Jakob Sköld har skrivit på för ett år som assisterande coach till Jyri Korsman

23 maj 2023 20:00
SSL

"Både jag och Jyri brinner för innebandyn, vi vill alltid tävla och ställa höga krav på vår omgivning. När vi sedan kan ”krydda” allt Vipers gjort bra senaste åren, med all den erfarenhet som Jyri kommer med från innebandyn i Schweiz och Finland, så tror jag att det här kan bli riktigt bra", säger Jakob Sköld.


Jakob Sköld är snart 34 år och bor i Växjö sedan oktober. Han är ursprungligen från Vetlanda och till vardags jobbar han som ekonom på Södra Skogsägarna. De senaste fem åren har han varit tränare i Vetlanda IB där han de tre första åren var spelande assisterande tränare, men de senaste två åren har varit huvudtränare. Vipers har noterat att Vetlanda gjort en fin resa med sitt representationslag de senaste åren. Laget slutade förra säsongen på en hedrande fjärdeplats i Div1, som nykomlingar, och fick därmed kvala till Allsvenskan.

Vi har förstått att Jakob haft en stor del i den framgången och tycker han är mogen för att ta nästa kliv i sin innebandykarriär som tränare, säger Erik Eskils (Sportchef).

"Det känns väldigt kul och inspirerande att få den här möjligheten i Vipers. Det ska bli riktigt spännande att få vara med och tävla på den allra högsta nivån nu. Jag har fått en väldigt bra känsla efter mina samtal med både Erik och Jyri, så nu är man taggad. Både jag och Jyri brinner för innebandyn, vi vill alltid tävla och ställa höga krav på vår omgivning. När vi sedan kan ”krydda” allt Vipers gjort bra senaste åren, med all den erfarenhet som Jyri kommer med från innebandyn i Schweiz och Finland, så tror jag att det här kan bli riktigt bra.", säger Jakob Sköld.